1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Cenk Özöztürk, Köln Havalimanı’na İkinci Genel Müdür Olarak Atandı

Cenk Özöztürk, Köln Havalimanı’na İkinci Genel Müdür Olarak Atandı

featured

Cenk Özöztürk, Flughafen Köln/Bonn GmbH Denetleme Kurulu tarafından Köln/Bonn Havalimanı’nda havacılık, yer hizmetleri, insan kaynakları, gayrimenkul, teknoloji ve bilgi teknolojileri alanlarından sorumlu ikinci genel müdür olarak atandı. Almanya’ya işçi olarak gelen bir ailenin çocuğu olan Özöztürk, uzun yıllardır havacılık sektöründe çeşitli pozisyonlarda çalıştı ve verimliliği artırmak için önemli adımlar attı.

Cenk Özöztürk, Flughafen Köln/Bonn GmbH Denetleme Kurulu tarafından, havalimanı şirketinin yeni ikinci genel müdürü olarak atandı.

Almanya’ya işçi olarak gelen bir ailenin çocuğu Cenk Özöztürk, Köln/Bonn Havalimanı’nda havacılık, yer hizmetleri, insan kaynakları, Gayrimenkul, Teknoloji ve Bilgi Teknolojileri alanından sorumlu ikinci genel müdürü olarak görev yapacak. 2003-2012 yılında Air Berlin uçak şirketinin Nürnberg Bölge Müdürlüğü yaptıktan sonra 2013 yılında Köln/Bonn Havalimanı’nda hava taşımacılığının çeşitli pozisyonlarında çalışan Özöztürk, havalimanı süreçlerini sürekli optimize etti ve sayısız önlemle verimliliği artırdı.

Havalimanında çalışan Türk personel sevmiyor!

2022 yılında, iş gücü piyasasının bugünün gereksinimleri için başarıya yeniden düzenlediği personel departmanı için de sorumluluk verildi. Evli üç kız çocuk babası Cenk Özöztürk, havalimanında çalışan Türkler tarafından sevilmeyen bir isim olarak biliniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Cenk Özöztürk, Köln Havalimanı’na İkinci Genel Müdür Olarak Atandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir