1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Beyrut Havalimanı’ndaki uçuşlar kısmen başladı

Beyrut Havalimanı’ndaki uçuşlar kısmen başladı

İsrail'in Lübnan'a muhtemel saldırıları nedeniyle askıya alınan Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'ndaki uçak seferleri aşamalı olarak başladı.

featured

İsrail’in Lübnan’a muhtemel saldırıları nedeniyle askıya alınan Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’ndaki uçak seferleri aşamalı olarak başladı.

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’ndaki bilgi ekranında uçuşların yeniden düzenlendiği görüldü.
Havalimanı internet sitesinden verilen uçuş bilgilerine göre de sabah yeniden başlayan uçuşlar kapsamında bazı uçaklar havalimanına indi.

Gece askıya alınan seferlerin yeniden başlamasının ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Dubai Havalimanı’ndan, Ürdün, Katar ve Suudi Arabistan’ın Demmam kentindeki havalimanından gelen uçaklar havalimanına ulaştı.

Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’ndan bazı seferlerin yapıldığı aktarılırken bazı seferlerin ise iptal edildiği bilgisi paylaşıldı.

Havalimanından adının açıklanmasını istemeyen bir kaynak, dün akşam askıya alınan uçuşların saat 08.00’den itibaren aşamalı olarak başladığını belirtti.

Lufthansa, Beyrut’a uçuşlarını güvenlik gerekçesiyle durdurdu

Öte yandan, Lufthansa basın departmanından, ilk olarak 5 Ağustos’a kadar Beyrut’a olan uçuşların durdurulduğu ifade edildi. Lufthansa ile aynı gruba bağlı Swiss ve Eurowings hava yollarının da güvenlik gerekçesiyle uçuşlarının durdurulduğu belirtildi. Uçuşların ne zaman başlayacağı konusunun bir sonraki durum değerlendirmesinde ele alınacağı öğrenildi.

Air France iki uçuşunu iptal etti

Air France yolcu hizmetlerinden edindiği bilgilere göre, bugün Paris’ten Beyrut’a yapılacak iki uçuş, Lübnan’daki mevcut durum nedeniyle iptal edildi. Ancak, Beyrut’tan Paris’e yapılan seferler iptal edilmedi.

Fransa’dan Beyrut istikametine öğleden sonraki seferlerin yapılması öngörülürken, Paris-Lübnan arası yerel saatle 12.50’de planlanan uçuş gerçekleştirildi.

Türk Hava Yolları da bazı Beyrut seferlerini iptal etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Beyrut Havalimanı’ndaki uçuşlar kısmen başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir