1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Bayram Tatili Sona Erdi, İstanbul Havalimanı’nda Yoğunluk Yaşandı

Bayram Tatili Sona Erdi, İstanbul Havalimanı’nda Yoğunluk Yaşandı

Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle tatilciler İstanbul’a dönerken, havalimanında hareketlilik arttı. İGA ve havayolu şirketleri yoğunluğu azaltmak için önlem aldı.

featured

Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle tatilciler İstanbul’a dönerken, havalimanında hareketlilik arttı. İGA ve havayolu şirketleri yoğunluğu azaltmak için önlem aldı.

Ramazan Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışında geçiren tatilcilerin dönüşleri nedeniyle İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk yaşandı.

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek memleketlerine ve tatil beldelerine giden vatandaşlar tatilin sona ermesiyle birlikte İstanbul’a dönmeye başladı. Kente dönüş yapan vatandaşlar, İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, hava yolu şirketleri ve diğer birimler gerekli önlemleri alırken, havalimanında görevli polis ekipleri yolcuların bekleme sürelerini en aza indirebilmek için pasaport kontrol noktalarını açık tuttu. İGA personeli de bagaj alım bölgesinde ve çıkışta yolculara yardımcı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir