Advertisement
  1. Haberler
  2. AJet
  3. AJet’e şikayet devam ediyor: 6 aydır iptal ve iade yapılmadı 

AJet’e şikayet devam ediyor: 6 aydır iptal ve iade yapılmadı 

Türk Hava Yolları bünyesinden ayrıldıktan sonra yoluna kendi adıyla devam eden AJet’e gelen şikayetler sürüyor. 

featured

Türk Hava Yolları bünyesinden ayrıldıktan sonra yoluna kendi adıyla devam eden AJet’e gelen şikayetler sürüyor. 

Yaz döneminde yoğun rötarlar yüzünden eleştiren şirkete sadece 3 ayda 12 bine yakın şikayet gelmişti. AJet’e şikayetler gelmeye devam ediyor. Bazı yolcular tepkilerine sosyal medyadan dile getirmeye çalışıyor. 

AJet’in altı ay önce biletini iptal ettiğini öne süren Mahmut Acar adlı bir yolcu, şirketin bilet iadesi yapmadığını söyledi. Defalarca şirkete mesaj attığını ancak herhangi bir sonuç almadığını belirtti. Acar tepkisini, “Ajet pişmanlıktır 6 aydır bir iade yapamadılar hem biletimi iptal edip hemde uğraştırdılar” mesajıyla paylaştı. 

Gözden Kaçmasın
thumbnail
“AJet’e 3 ayda 12 bin şikayet geldi”
Haberi görüntüle

Tolga Balaman adlı bir vatandaş ise AJet’in bagaj sınırı geçtiği için aktarmalı uçuşlarda iki katı fiyat almasına tepki gösterdi. Balaman da tepkisini, “Ajet Bagaj sınırı geçildiğinde kilo başı 100 tl alıyorsunuz bir de aktarmalı uçuşta iki katı fiyat alıyorsunuz aktarmalı uçuş yapıp birde 4bin lira para alıyorsunuz bir de gişe görevlenizin gecenin bu vakti suratsız tavırlarını çekmek zorunda mıyız?” mesajıyla paylaştı. 

Uçuşlarda yaşanan rötarlar da yolcuların tepkisini çekiyor.  

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun verdiği bilgiye göre 31 Mart 2024’te ticari hava taşımacılığına başlayan şirkete yapılan denetimlerde uçuş emniyetini olumsuz etkileyen bir bulgu tespit edilemedi. Bakan Uraloğlu yolcu hakları ile ilgili başvuruların mevzuat kapsamında incelendiğini, bunların yolculara sunularak mağduriyetlerin giderildiğini, teknik/operasyonel uçuş iptallerinde ise tazminat ödetildiğini kaydetti.

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, sosyal gelen şikayetleri dikkatlice incelediklerini ancak çoğunun asılsız olduğunu söylemişti. Bu şikayetler sonrası AJet’in nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AJet’e şikayet devam ediyor: 6 aydır iptal ve iade yapılmadı 
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir