Ajet, Kendi Ekipleriyle Uçurduğu Uçak Sayısını 5’ten 8’e Çıkarıyor

Ajet Operasyon Direktörü Mert Yüzsever, Ajet'in işletme ruhsatında bulunan kendi ekipleriyle uçurduğu uçak sayısını 5’ten 8’e çıkaracağını açıkladı.

ajet uçak

Ajet Operasyon Direktörü Mert Yüzsever, Ajet’in işletme ruhsatında bulunan kendi ekipleriyle uçurduğu uçak sayısını 5’ten 8’e çıkaracağını açıkladı. Gelecek sene bu sayının 45’e ulaşması hedefleniyor ve ihtiyaç duyulan diğer uçaklar Türk Hava Yolları’ndan temin edilecek.

Ajet Operasyon Direktörü Mert Yüzsever açıkladı

Ajet Operasyon Direktörü Mert Yüzsever, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ajet’in işletme ruhsatında bulunan ve kendi ekipleriyle uçurduğu uçak sayısını 5’ten 8’e çıkaracaklarını duyurdu. Yüzsever, “Gelecek sene, bu sayıyı 45’e çıkartacak ve ihtiyaç duyduğu diğer uçakları Türk Hava Yolları’ndan temin edecek. Siz değerli yolcularımızın desteğiyle, büyük hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Teşekkürler!” ifadelerini kullandı.

Gözden Kaçmasın
Ajet Yönetimi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda: Bugün zamanında kalkış oranı yüzde 79 oldu
Haberi görüntüle

Ajet’in hedefleri neler?

Ajet, bu büyüme stratejisiyle Türkiye havacılık sektöründe önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Şirket, yolcularının desteğiyle büyük hedeflere emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Exit mobile version