1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Ahmet Bolat’tan yabancı yolcunun iddiasına Linkedin’den yanıt

Ahmet Bolat’tan yabancı yolcunun iddiasına Linkedin’den yanıt

featured

Geçen yıl Türk Hava Yolları uçağıyla seyahat ettiğini iddia eden Diana Sanchez adındaki bir yolcu, uçakta rahatsızlanan bir yolcuya kabin ekibi tarafından müdahale edilemediğini ve ekibin bu konuda yetersiz olduğunu iddia etti.

Yolcunun eleştirisi şöyle:

Tam bir yıl önce ailem ve ben İstanbul’dan Mexico City’ye giden 0181 numaralı Turkish Airlines uçağına bindim. Bu uçuş sırasında havadaki tıbbi bir acil duruma yardım ettim. Şimdiye kadarki en kötü uçuş deneyimim oldu.
Uçuş ekibi herhangi bir ilk yardım eğitimi almadığını gösterdi, uçakta herhangi bir tıbbi cihaz bulunduğunu reddettiler, yere dayalı tıbbi destek yoktu ve hasta yolcuyu en çok yardıma ihtiyaç duyduğu anda gözetimsiz bıraktılar. Bu yolcu, ona yardım eden yolcular sayesinde hayatta kaldı.
Turkish Airlines: Bu olaydan bu yana sizi çok az başarı ile bulaştırmaya çalıştım, ama umarım en azından bu olay rapor edilmiştir ve iyileşmişsinizdir. Umarım uçuş ekibiniz artık ilk yardım eğitimine sahiptir ve tüm uçuşlarınızda uçakta acil tıbbi kitiniz vardır. Bazı uçuşlarınızda 300’den fazla yolcu taşıyorsunuz! Lütfen, sizinle seyahat eden tüm insanların güvenliği için.

Ahmet Bolat ise o yolcuya şu yanıtı verdi:

Bu üzücü olaydan haberim olduğundan beri tüm ilgili bölümleri alarma geçirdim. İlk defa bu şekilde bir şikayetle karşılaştım doğrusu. Bir çok uçuşta kabin arkadaşlarımın uçaklarımızdaki tıbbi cihazlarla verdikleri sağlık yardımlarına bizzat şahit oldum. Bu nedenle bu şikayete özel ilgi gösterdim. Aşağıda kabin hizmetleri başkanımla olan yazışmalar var. Öncelikle yolcuyu ve uçuşunu tespit etmeye çalışıyoruz. Sonra da olayı anlamaya.

Bolat ayrıca Kabin Hizmetler Başkanı Özlem Öncel ile konu hakkında konuştuğunu ve söz konusu durumun doğrulamadığı bilgisini aldığı yazışmayı da paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
2
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ahmet Bolat’tan yabancı yolcunun iddiasına Linkedin’den yanıt
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir