1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Ahmet Bolat’tan bayram mesajı: Kurban Bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz

Ahmet Bolat’tan bayram mesajı: Kurban Bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz

featured

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Bolat mesajında, “90 yıllık tarihinden güç alan, zor günlerde kenetlenen, güzel günlerde de bu sevinci ve güzelliği paylaşan Türk Hava Yolları ailesinin her bir ferdi bu markayı daha da geliştirmek, daha da yükseklere taşımak ve zirvede hak ettiği noktaya ulaştırmak için elinden geleni yapıyor” ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bolat şunları kaydetti: “Değerli Arkadaşlarım, Mübarek Kurban Bayramının öncelikle milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar, barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizleri bir Kurban Bayramına daha sağlıkla, huzurla, esenlikle kavuşturan Rabbimize hamd-ü sena ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, dini ve milli duygularımızın perçinlendiği, toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Kurban Bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

90 yıllık tarihimizden güç alıyoruz

90 yıllık tarihinden güç alan, zor günlerde kenetlenen, güzel günlerde de bu sevinci ve güzelliği paylaşan Türk Hava Yolları ailesinin her bir ferdi bu markayı daha da geliştirmek, daha da yükseklere taşımak ve zirvede hak ettiği noktaya ulaştırmak için elinden geleni yapıyor. Yolcularımızın memnuniyetini artıracak hayata geçirdiğimiz her yeni hizmet, devreye aldığımız her yeni sistem, tamamladığımız her yeni proje, temelini attığımız her yeni yatırım ile markamızı daha nice başarılarla buluşturmaya devam edeceğiz.

Bayram süresince çalışacak olan çalışma
arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Bu vesile ile başta değerli çalışma arkadaşlarımın ve kıymetli ailelerinin olmak üzere benim de bayramımı bu mecradan tebrik eden tüm dost, arkadaş ve kardeşlerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Bayram süresince çalışacak olan çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.”

Hava Haber

2
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
18
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
sinirli
Sinirli
Ahmet Bolat’tan bayram mesajı: Kurban Bayramına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir