Ahmet Bolat’tan Ajet açıklaması: Henüz yolun başında yakın gelecekte çok büyük başarılara imza atacak

featured

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, AJet’in kısa sürede büyük başarılara imza attığını söyledi. AJet’in İstanbul Sabiha Gökçen ağırlıklı olarak operasyonlarını sürdürdüğünü belirten Bolat, “Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan icra ettiği seferlerle de faaliyet gösterdiği düşük maliyetli havayolu segmentini büyük ölçüde domine ettiğini gözlemliyoruz” dedi.

Bolat, AJet’in Türk Hava Yolları markasının desteğiyle yakın gelecekte büyük başarılara imza atacağını kaydetti.

Bolat şunları kaydetti:

Uzunca bir dönem AnadoluJet markasıyla milletimize iç hat uçuşlar ağırlıklı olup, son dönemde ise dış hatlarda da hizmet veren, ana markamız Türk Hava Yolları’nın başarılı iştirâklerinden AJet’i bildiğiniz üzere yeni ismi ve yapısı ile geçtiğimiz Mart ayında uçuş faaliyetlerine başlattık. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ağırlıklı hizmet veren yeni markamızın, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan icra ettiği seferlerle de faaliyet gösterdiği düşük maliyetli havayolu segmentini büyük ölçüde domine ettiğini gözlemliyoruz. Markamız, yeni yapılanmasında henüz yolun çok başında ancak Türk Hava Yolları markasının 91 yıllık engin tecrübesinden aldığı destekle yakın gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inancımız tam.

AJet’in operasyonel kabiliyetini geliştirme odağımızın yanı sıra, gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse ülke turizmine katkı odaklı güttüğümüz stratejilerle AJet’i inşallah yakın gelecekte tıpkı ana markamız Türk Hava Yolları gibi kendi segmentinin öncü oyuncusu olarak görmeyi hedefliyoruz.

Bugün Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi’nin Genel Merkezimizi teşrifleriyle imza altına aldığımız İndirimli Bilet Protokolü bu bağlamda verebileceğimiz güncel bir örnek. İmzaladığımız protokol ile şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları ile engelli yolcuların tüm seyahatlerinde faydalanabilecekleri indirim oranlarını belirledik. Bu çerçevede, tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ve malul ve malul yakınları iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %50, dış hat uçuşlarda %20 indirimden yararlanabilecekler. Engelli yolcularımız ise, iç hat uçuşlar ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında %20, dış hat uçuşlarda da %25 indirim hakkından faydalanabilecekler.

Projemizi canlıya geçirmekte gerekli olan altyapı kurulumu, entegrasyon ve test süreçlerinin tamamlanması için yetkili ekiplerimiz çalışmalarını tamamlamak üzere. Ülkemizin bayrak taşıyıcı, milli havayolu olmamızın verdiği sorumlulukla büyük önem atfettiğimiz bu girişimin yürürlüğe girmesi ile 5 milyona yakın vatandaşımız, AJet markamızla sağlayacağımız indirimli uçuş imkânından istifade edebilecekler.

Bu değerli projeyi hayata geçirmekte bizlere büyük destek sağlayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi’ye, Bakanlığımız yetkililerine, emeği geçen yöneticilerimize ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, bu özel çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum.

 

havahaber.com

0
mutlu
Mutlu
1
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ahmet Bolat’tan Ajet açıklaması: Henüz yolun başında yakın gelecekte çok büyük başarılara imza atacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir