1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. TKFest’te Selçuk Bayraktar sürprizi… Ahmet Bolat’tan teşekkür mesajı

TKFest’te Selçuk Bayraktar sürprizi… Ahmet Bolat’tan teşekkür mesajı

Türk Hava Yollar'ının kurum çalışanlarına yönelik olarak Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği TKFest sona erdi. Etkiliğin ikinci gününde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı.

featured

Türk Hava Yollar’ının kurum çalışanlarına yönelik olarak Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği TKFest sona erdi. Etkiliğin ikinci gününde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da yer aldı. Etkinlikle ilgili bir paylaşımda bulunan Bayraktar, “Türk Hava Yolları çalışanlarıyla TKfest’te bir araya gelerek Milli Teknoloji Hamlesi ve havacılık üzerine konuştuk. Arkadaşlara çalışma hayatlarında başarılar dilerim” mesajını paylaştı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat da şu mesajları paylaştı: “TK FEST 2024’ün ikinci gününü de ilk günkü gibi heyecan ve coşkuyla geride bıraktık. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz festivalde ailelerimizin, sevdiklerimizin, çocuklarımızın da yanımızda olması bizleri sevindirdi, keyfimize keyif kattı.

Ülkemizin savunma sanayiine yaptığı katkılarla tanıdığımız Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın da katılarak ailemize desteğini sunduğu festivalde arkadaşlarımız yarışmalardan oyunlara kadar birçok etkinlikte yorgunluklarını attılar, başarımızın da keyfini çıkardılar.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
TKfest 2024’te Ebru Yaşar Konseri İptal Edildi: THY Kaptan Pilotu İlçehin Pehlivan’ın Vefatı Nedeniyle
Haberi görüntüle

94 bin kişilik ailemizin her bir ferdinin başarımızın ardındaki en büyük faktör olduğunu biliyoruz. Umuyorum ki TK FEST yorgunluğumuzu sevdiklerimizle atmak ve dinlenmek için güzel bir vesile olmuştur. İnşallah hep birlikte daha büyük başarılar için çalışacak ve zirveye çıkacağız.”

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Türk Hava Yolları, TKfest 2024 Etkinliği İçin Çalışanlarını Davet Etti!
Haberi görüntüle
0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TKFest’te Selçuk Bayraktar sürprizi… Ahmet Bolat’tan teşekkür mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir