Advertisement
  1. Haberler
  2. AJet
  3. AJET’in hat açılışını Uraloğlu yaptı, Ahmet Bolat “Katılacağım” demişti, açılışta yer almadı

AJET’in hat açılışını Uraloğlu yaptı, Ahmet Bolat “Katılacağım” demişti, açılışta yer almadı

AJet İstanbul ile Bosna Hersek’in Tuzla kenti arasında uçak seferlerine başladı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, geçen ay yaptığı açıklamada, AJET’in Tuzla hat açılışında yer alacağını söylemişti. Ancak hat açılışında yer almadığı görüldü. AJET’in hat açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptı. Uraloğlu’na AJET Genel Müdürü Kerem Sarp eşlik etti.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
AJet’e şikayet devam ediyor: 6 aydır iptal ve iade yapılmadı 
Haberi görüntüle

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada, “AJet, 1 Ekim itibarıyla 7 yeni dış hatta devreye girdi, bugün de 8’incisini Tuzla’ya düzenlemiş olduk. İstanbul-Tuzla seferlerinin iki ülke arasındaki ilişki ve ticareti geliştireceğine inanıyorum” dedi.

Bolat gelmedi Uraloğlu açılışı yaptı

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp ise şunları söyledi: “85 uçaktan oluşan modernleşen filomuzla yolcularımızı Türkiye’de 41, 32 ülkede 54 olmak üzere toplamda 95 destinasyona taşıyoruz, 10 yıl içinde bunu 44 ülke, 113 şehre çıkarmayı hedefliyoruz.”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın neden açılışta yer almadığı ile ilgili açıklama yapılmadı. Hat açılışının yapıldığı saatlerde Bolat, sosyal medya hesabından THY’nin Elazığ ve Malatya çalışmasıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Ahmet Bolat: Hat açılışında yer alacağım

Bolat AJet’in hat açılışı için şu mesajı paylaşmıştı: “AJet markamız hızla genişleyen uçuş ağına yeni bir destinasyon daha ekliyor. 7 Ekim itibarıyla Bosna-Hersek’in üçüncü büyük şehri olan Tuzla’ya seferlere başlayacak AJet’in bu ilk uçuşuna inşallah ben de katılacağım. Bu kardeş ülkede Saraybosna’yı Travnik’i ve Mostar’ı görmüş biri olarak Tuzla’da da kültürümüzün ve medeniyetimizin izlerini, Anadolu’nun esintilerini bulacağıma eminim. AJet markamızı gelecek hedeflerimiz kapsamında büyütürken kardeş şehirleri ve halkları birbirine bağlamaya devam edeceğiz.”

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Ahmet Bolat’tan Ajet açıklaması: Henüz yolun başında yakın gelecekte çok büyük başarılara imza atacak
Haberi görüntüle
0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AJET’in hat açılışını Uraloğlu yaptı, Ahmet Bolat “Katılacağım” demişti, açılışta yer almadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir