Advertisement
  1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Las Vegas’ta Acil İniş Yapan Uçak Alev Aldı: Yolcular Güvenli Şekilde Tahliye Edildi

Las Vegas’ta Acil İniş Yapan Uçak Alev Aldı: Yolcular Güvenli Şekilde Tahliye Edildi

Frontier Airlines’a ait Airbus A321-200 tipi uçak, Las Vegas Harry Reid Havalimanı'na acil iniş yaptıktan sonra iniş takımlarında çıkan yangınla paniğe neden oldu.

featured

Frontier Airlines’a ait Airbus A321-200 tipi uçak, Las Vegas Harry Reid Havalimanı’na acil iniş yaptıktan sonra iniş takımlarında çıkan yangınla paniğe neden oldu. Hızlı müdahaleyle yangın kontrol altına alındı, yolcular ve mürettebat güvenli şekilde tahliye edildi.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas Harry Reid Uluslararası Havalimanı’nda, acil iniş yapan bir yolcu uçağı alev aldı. Frontier Airlines’a ait Airbus A321-200 tipi uçak, iniş takımı alev aldıktan sonra havalimanı ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Frontier Havayolları’ndan yapılan açıklamada, 1326 sefer sayılı uçağın San Diego’dan Las Vegas’a uçtuğu sırada pilotların duman tespit ederek acil durum ilan ettiği belirtildi. Pilotlar, acil iniş prosedürlerini uygulayarak uçağı güvenli bir şekilde indirirken, iniş sırasında uçağın iniş takımlarında yangın çıktı.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından uçaktaki tüm yolcular ve mürettebat güvenli bir şekilde tahliye edildi. İlk belirlemelere göre olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Havacılık yetkilileri, yangının çıkış nedenini araştırırken, Las Vegas Harry Reid Uluslararası Havalimanı’nda operasyonlar kısa süreliğine aksadı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Las Vegas’ta Acil İniş Yapan Uçak Alev Aldı: Yolcular Güvenli Şekilde Tahliye Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir