1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. THY Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya Komponent Bakım Hizmeti Sağlayacak

THY Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya Komponent Bakım Hizmeti Sağlayacak

featured

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Endonezya’nın bayrak taşıyıcı havayolu Garuda Indonesia ile Airbus A330 ve Boeing 777 filoları için komponent ikame ve bakım anlaşması imzaladı. Bu iş birliği, Garuda’nın operasyonel verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya Komponent Bakım Hizmeti Sağlayacak

Uçak ve komponent bakım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Endonezya’nın bayrak taşıyıcı havayolu Garuda Indonesia ile Singapur’da, MRO Asia-Pacific etkinliğinde çok yıllık Komponent İkame ve Bakım Anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma, Garuda’nın Airbus A330 ve Boeing 777 filolarından Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin geniş komponent envanteri ve kapsamlı komponent bakım hizmelerinden yararlanmasına olanak tanıyacak. Yeni iş birliğinin temellerini güçlendiren anlaşma, Garuda’nın tüm komponent ihtiyaçlarını karşılayarak operasyonel verimliliğini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

THY Teknik Genel Müdürü Mikail Akbulut,

Anlaşmanın imzalanması hakkında, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut: “Garuda Indonesia ile iş birliğimizi kuvvetlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Komponent ikame ve bakım hizmetlerindeki uzmanlığımız, bu anlaşmanın imzalanmasında önemli bir rol oynamıştır. 4 kıtada yer alan depolarımızla kritik komponentleri en kısa sürede ulaştırmaya hazırız, bu da Garuda’nın filosunun her an uçuşa hazır olmasını sağlıyor. Bu anlaşma, sadece küresel erişimimizi güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda ortaklarımıza verdiğimiz hizmetin kalitesini ve operasyonel verimliliğin standartlarını yükseltme konusundaki bağlılığımızı da yansıtıyor. Gelecekte yeni projeler ile Garuda Indonesia ile olan başarılı ortaklığımızı sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
THY Teknik A.Ş., Garuda Indonesia’ya Komponent Bakım Hizmeti Sağlayacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir