1. Haberler
  2. SunExpress
  3. SunExpress uçağında korkulu anlar!.. Yolcular fenalaştı

SunExpress uçağında korkulu anlar!.. Yolcular fenalaştı

Sunexpress’in Ercan-İzmir seferini yapacak olan TC-SPI kuyruk tescilli Boeing 738 tipi uçağı iki kez uçuştan vazgeçti. Teknik arıza yaşayan uçak yolcular şuan havalimanında bekletiliyor

SunExpress’in Ercan-İzmir seferini yapacak olan TC-SPI kuyruk tescilli Boeing 738 tipi uçağı iki kez uçuştan vazgeçti. HavaHaber’e ulaşan yolcular, kendilerine herhangi bir bilgi verilmediği, şirketin bir bardak suyu bile çok gördüğünü söyledi.

“Kargo kapısı açık kaldı dediler”

HavaHaber’e ulaşan bir yolcu şunları söyledi: “08:45 uçağına piste ilerlerken aniden durdu. Ne olduğunu anlamadık. Önce bu durumun kargo kapağının açık olmasından dolayı olduğu söylendi. 1 saatlik müdahale ile bu sorunun giderileceği söylendi. 30 dakika sonra uçakta bir sorunun olmadığı ikinci kez kalkışın yapılacağı bildirildi. Uçak tekrar kalkış yaptı bu sefer de sert fren yaparak durdu. Daha korkunçtu.

“İki kez pistten geri döndü”

İki olaydan sonra bizi uçaktan indirip içeriye aldılar. Bu sırada fenalaşanlar oldu. 2 saatlik bekleyişin ardından aynı uçağa aldılar. Bize hiçbir şekilde bilgi verilmiyor. Bir bardak su bile verilmiyor. Şuan herkes zor durumda.”

SunExpress’ten açıklama

SunExpress’ten yaşanan olayla ilgili açıklama geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2 Eylül 2024 tarihinde, SunExpress’in XQ843 sefer sayılı Ercan-İzmir uçuşu, teknik bir arıza nedeniyle pistten geri dönmüş, uçuş farklı bir uçak ile gerçekleştirilmek üzere yeniden planlanmıştır.

Yolcularımızın bekleme süresince rahatını sağlamak amacıyla yiyecek ve içecek ikramı düzenli olarak sunulmaktadır. SunExpress olarak, yolcularımızın ve uçuş ekiplerimizin emniyeti her zaman birinci önceliğimizdir.”

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SunExpress uçağında korkulu anlar!.. Yolcular fenalaştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir