1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Burgas Havalimanı 27 Mart’a Kadar Kapalı: Uçuşlar Varna’ya Yönlendiriliyor

Burgas Havalimanı 27 Mart’a Kadar Kapalı: Uçuşlar Varna’ya Yönlendiriliyor

Burgas Havalimanı'nda pist rehabilitasyonu nedeniyle 27 Mart'a kadar uçuşlar durduruldu. Onarım süresince uçak seferleri ya iptal edilecek ya da Varna Havalimanı'na yönlendirilecek.

featured

Burgas Havalimanı’nda pist rehabilitasyonu nedeniyle 27 Mart’a kadar uçuşlar durduruldu. Onarım süresince uçak seferleri ya iptal edilecek ya da Varna Havalimanı’na yönlendirilecek.

Bulgaristan Hava Trafik Ajansı’nın (BTA) aktardığı bilgilere göre, Burgas Havalimanı, 27 Mart tarihine kadar kapalı kalacak. Bu süre zarfında pistlerin rehabilitasyonu ile ilgili planlanan inşaat ve tadilat çalışmaları gerçekleştirilecek. Onarım sürecinde, planlanan tüm uçak seferleri ya iptal edilecek ya da Varna Havalimanı’na yönlendirilecek.

Önümüzdeki yıl, yaz turizm sezonu Burgas Havalimanı için daha geç başlayacak. İlk charter uçuşlarının Haziran ayında yapılması beklenirken, şu ana kadar en fazla rezervasyonun Birleşik Krallık’tan geldiği bildirildi.

Yaz sezonunda, Burgas ve Ada’da bulunan 9 şehir arasında direkt uçuşlar yapılacak. Ayrıca, Karadeniz’in güneyine Polonya, Çekya, Slovakya ve Avusturya’dan yoğun ilgi olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Burgas Havalimanı 27 Mart’a Kadar Kapalı: Uçuşlar Varna’ya Yönlendiriliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir