1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. CHP’li Sümer: “Şakirpaşa Havalimanı Eğitim Pisti Olarak Kullanılacak, Ticari Uçuşlar Duracak”

CHP’li Sümer: “Şakirpaşa Havalimanı Eğitim Pisti Olarak Kullanılacak, Ticari Uçuşlar Duracak”

featured

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Havalimanı’nın açılmasıyla Şakirpaşa Havalimanı’nın ticari uçuşlara kapatılıp eğitim ve acil durumlar için kullanılacağını iddia etti. Sümer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını eleştirerek, bu kararın vatandaşın aklıyla alay etmek olduğunu söyledi.

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, geçen yıl 5 milyon yolcu sayısına ulaşan Şakirpaşa Havalimanı’nın eğitim pisti olarak kullanılacağını söyledi.

CHP Adana Milletvekili, KİT Komisyonu üyesi Orhan Sümer, 10 Ağustos’ta açılışı yapılan Çukurova Havalimanına ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Uraloğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Adana Şakirpaşa Havalimanı kapanacak” iddialarını yalanladığını hatırlatan Sümer, “Ancak Uşak Havalimanı, Çanakkale Gökçeada Havalimanı, Balıkesir Merkez havalimanını, Aydın Çıldır havalimanını atıl bırakıp efendim eğitim pisti ve acil durum olarak kullanıyoruz diyorlarsa aynı şey geçtiğimiz yıl 5 milyon yolcu sayısına ulaşılan Şakirpaşa Havalimanı için de geçerli olacaktır. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan kapanmayacak derken eğitim uçuşları, acil durumlar ve yangın için kullanılacak diyerek, Cumhuriyetimizin kazanımlarından olan Şakirpaşa Havalimanın ticari uçuşlara kapatıldığını açıklamış, bir nevi vatandaşın aklı ile alay etmiştir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’li Sümer: “Şakirpaşa Havalimanı Eğitim Pisti Olarak Kullanılacak, Ticari Uçuşlar Duracak”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir