1. Haberler
  2. Haberler
  3. Berlin’den İstanbul’a Gelen Uçakta Olay: Taşkın Yolcu İçin Polis Çağrıldı

Berlin’den İstanbul’a Gelen Uçakta Olay: Taşkın Yolcu İçin Polis Çağrıldı

featured

Berlin-İstanbul seferini yapan uçakta, psikolojik problemleri olduğu düşünülen bir yolcu taşkınlık çıkarınca pilot, iniş sonrası polis talebinde bulundu. Telsiz konuşmalarına yansıyan olayda, Sabiha Gökçen Havalimanı’na inişte güvenlik önlemleri artırıldı.

Almanya’dan İstanbul’a gelen uçağın pilotu, bir yolcunun taşkınlık yapması üzerine iniş yaptıktan sonra polis çağırdı. Bu durum, kule ile pilot arasındaki telsiz konuşmalarına da yansıdı.

Almanya’nın başkenti Berlin’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na sefer yapan uçağın pilotu iniş için alçaldığı sırada uçakta bulunan bir yolcu taşkınlık çıkardı.

Bunun üzerine uçağın pilotu Sabiha Gökçen Havalimanı hava trafik kontrolörüne kural dışı yolcu bilgilendirmesi yaparak indikten sonra polis talebinde bulundu.

“Psikolojik problemleri olduğunu düşünüyoruz”

Yapılan telsiz konuşmasında pilotun, “Bir tane yolcumuz var. İndikten sonra polis talep etmekteyiz” dediği, trafik kontrolörünün de “Efendim yolcu ile ilgili bilgi alabilir miyim?” demesi üzerine pilotun, “Arka tarafta oturan 30 yaşlarda bir hanımefendi, psikolojik problemleri olduğunu düşünüyoruz” şeklindeki telsiz konuşmaları kayıt altına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Berlin’den İstanbul’a Gelen Uçakta Olay: Taşkın Yolcu İçin Polis Çağrıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir