1. Haberler
  2. AJet
  3. AJet çalışanlarına yüzde 28 zam yapacak

AJet çalışanlarına yüzde 28 zam yapacak

Türk Hava Yolları'nın alt markası AJet'te merakla beklenen zam oranları belli oldu. HavaHaber'in edindiği bilgilere göre AJet personele 28 oranında zam yapacak. Zamlı maaşlar bu ay hesaplara yatacak.

featured

Türk Hava Yolları’nın alt markası AJet’te merakla beklenen zam oranları belli oldu. HavaHaber’in edindiği bilgilere göre AJet personele 28 oranında zam yapacak. Zamlı maaşlar bu ay hesaplara yatacak. 31 Mart itibarıyla THY bünyesinden ayrılan Anadolujet yoluna AJet olarak devam ediyordu. İlk uçuşunu Ankara’dan İstanbul’a yapan AJet’in Genel Müdürlük koltuğuna Kerem Sarp oturmuştu.

33 ülkeye seferler düzenleyen AJet’in hedefi ise bu sayısı 51’e çıkarmak. AJet geçen ay kendi uçuş koduyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Makedonya’nın başkenti Üsküp’e ilk uçuşunu gerçekleştirmişti.

HavaHaber’in yer aldığı uçuşta sorularımızı yanıtlayan AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, “AJet’in rötarla anılmasının önüne geçeceğiz” demişti. AJet’in aldığı önlemlerle bu hafta İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda zamanında kalkış oranı yüzde 90, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ise bu rakam yüzde 100’ü bulmuştu.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
AJet CEO’su Kerem Sarp: AJet’in rötarlarla anılmasının önüne geçeceğiz, 12 uçağımız yedek bekliyor
Haberi görüntüle
0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AJet çalışanlarına yüzde 28 zam yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir