1. Haberler
  2. Pegasus
  3. Pegasus Uçuşunda Şok: 5 Saat Rötar Yapan Uçakta Yolcular Bayıldı, Pilot Uçağı Terk Etti

Pegasus Uçuşunda Şok: 5 Saat Rötar Yapan Uçakta Yolcular Bayıldı, Pilot Uçağı Terk Etti

Pegasus’un Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşu 5 saat rötar yapınca iki yolcu fenalaştı. İddiaya göre, seferi gerçekleştirmesi gereken pilot ve personel ‘mesai bitti’ diyerek uçağı terk etti.

featured

Pegasus’un Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşu 5 saat rötar yapınca iki yolcu fenalaştı. İddiaya göre, seferi gerçekleştirmesi gereken pilot ve personel ‘mesai bitti’ diyerek uçağı terk etti. Yolcuların su ve sandviç talepleri yeterince karşılanamadı.

Pegasus seferinde yolcular bayıldı, pilot uçağı terk etti

Pegasus’un Sabiha Gökçen-Dalaman uçuşu 5 saat rötar yapınca 2 yolcu fenalaşarak bayıldı. Seferi gerçekleştirmesi istenen pilot ve personelin ‘mesai bitti’ diyerek uçağı terk ettiği iddia edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Dalaman’a uçuş gerçekleştirecek Pegasus Hava Yolları’na ait uçak 5 saatlik rötar yaptı. Sosyal medyada uçağa dair yapılan paylaşımlarda iki yolcunun bekleme nedeniyle bayıldığı, pilot ve personelin “mesai saati dolduğu için” uçaktan inip gittiği iddia edildi.

İddiaya göre yolcular, rötar süresince açlıklarını ve susuzluklarını gidermek için yetkililerden su ve sandviç talep etti ancak bu talepler yeterince karşılanamadı. Diğer yolcuların “yemek istiyoruz” diye bağırmasıyla “ücretsiz ikram dağıtacağız” duyurusu yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
3
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
sinirli
Sinirli
Pegasus Uçuşunda Şok: 5 Saat Rötar Yapan Uçakta Yolcular Bayıldı, Pilot Uçağı Terk Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir