1. Haberler
  2. Havalimanları
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy’dan Açıklama: “Daha İyi Hizmet İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy’dan Açıklama: “Daha İyi Hizmet İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Alp Er Tunga Ersoy, havalimanında yaşanan sorunlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

featured

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy, havalimanında yaşanan sorunlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, tespit edilen sorunların çözümü için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Bu önemli tespitler ve görüşler için teşekkür ederiz. Bahsi geçen her konuyu yakından takip ediyor ve çözüm üretmeye, uygulamaya başladık. Mülki idari amirimiz, meydan otoritemiz, emniyet güçlerimiz, gümrük müdürlüğümüz, havayollarımız ve diğer paydaşlarla daha iyi hizmet vermek için koordinasyon içindeyiz. Kısa zamanda yolcularımızın fark edeceği değişiklikleri hayata geçireceğiz.”

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Ortaklık bozulmuş CEO istifa etmişti.. Malezyalı şirketin işlettiği Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni CEO Alp Er Tunga Ersoy oldu
Haberi görüntüle

Ersoy, tüm paydaşlarla iş birliği içinde olduklarını ve kısa sürede yolcuların hizmet kalitesinde gözle görülür değişiklikler yaşayacağını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Alp Er Tunga Ersoy’dan Açıklama: “Daha İyi Hizmet İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir