1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Dönüşünü Business Class Olarak Düzenlemeye Çalışıyoruz

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Dönüşünü Business Class Olarak Düzenlemeye Çalışıyoruz

Bakan Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi için ABD'ye ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dönüşünü business class olarak organize etmeye çalıştıklarını belirtti. İletişim eksikliklerini vurgulayan Uraloğlu, Türk Hava Yolları ile yapılan görüşmelerden bahsetti.

featured

Bakan Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi için ABD’ye ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın dönüşünü business class olarak organize etmeye çalıştıklarını belirtti. İletişim eksikliklerini vurgulayan Uraloğlu, Türk Hava Yolları ile yapılan görüşmelerden bahsetti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2. etap müsabakaları için ABD’ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile ilgili soruları yanıtladı. Uraloğlu, iletişimde eksiklik olduğunu belirterek, dönüşlerini business class olarak organize etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bakan Uraloğlu TBMM’de Açıklama Yaptı

Bakan Uraloğlu, TBMM Dijital Mecralar Komisyonunda, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ABD’ye ekonomi sınıfında uçmasıyla ilgili soruları cevapladı. Durumu sosyal medyadan ve haber kanallarından öğrendiğini belirtti.

Türk Hava Yolları ile Görüşmeler Yapıldı

Uraloğlu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı ile görüştüğünü belirterek, şu açıklamayı yaptı: “Burası Amerika uçuşu ve yaklaşık 13 saatlik bir uçuş. Bize 10 gün önceden haber verdiler. 10 gün önce özel bir uçak veya ek sefer düzenleme şansımız yoktu. Geç haber verildiği için çözemedik.”

Türk Hava Yolları’nın Sponsorluk Anlaşmaları

Türk Hava Yolları’nın milli takımlarla yüzbinlerce dolarlık sponsorluk anlaşması olduğunu vurgulayan Bakan Uraloğlu, “Böyle bir yaklaşımda olan bir kurum, bunu esirgemeyecektir. Ancak iletişimde doğru bir noktada olmadığımızı söyleyebilirim. Dönüşlerini business class olarak organize etmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Dönüşünü Business Class Olarak Düzenlemeye Çalışıyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir