1. Haberler
  2. Hava Yolları
  3. Cinsiyetsiz sapkınlık gökyüzüne sıçradı: Havayolu şirketi erkek-kadın ayrımını ortadan kaldırdı

Cinsiyetsiz sapkınlık gökyüzüne sıçradı: Havayolu şirketi erkek-kadın ayrımını ortadan kaldırdı

LGBT lobisinin küresel ölçekteki dayatmaları gökyüzüne sıçradı. İngiltere ve Avustralya'da havayolu şirketleri çalışanların giysilerinde erkek-kadın ayrımını ortadan kaldırdı.

featured

LGBT lobisinin küresel ölçekteki dayatmaları gökyüzüne sıçradı. İngiltere ve Avustralya’da havayolu şirketleri çalışanların giysilerinde erkek-kadın ayrımını ortadan kaldırdı. Aynı zamanda ‘erkeklere’ de makyaj serbest hale geldi.

ABD merkezli LGBT lobisi, bir yandan ‘üçüncü cinsiyet’ propagandası yaparken aynı zamanda kadın-erkek giysileri arasındaki ayrımı ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Eşcinsel sapkınlığın sözde ‘onur’ etkinlikleriyle doruk noktaya ulaştığı haziran ayında marjinal kararlardan biri daha bu kez havayolu şirketlerinde hayata geçti. 

Avustralya merkezli Qantas Havayolları, uçaklarda host ve hosteslerin üniformalarında kadın-erkek ayrımını ortadan kaldırdıklarını duyurdu. Daha önce erkek çalışanların sakal-bıyık uzatmalarını yasaklayan Qantas, bundan böyle erkeklerin makyaj yapmasına ve uzun saçlara sahip olmasını tamamen serbest hale getirdi. 

Sözkonusu karar, İngiltere merkezli rakip havayolu şirketi Virgin Atlantic’in benzer bir uygulamaya gitmesinin ardından geldi. Hem Virgin Atlantic hem de Qantas şirketlerinde kadın çalışanlar topuklu ayakkabı giyemeyecek; erkek ve kadınlar aynı tip ayakkabıları kullanacak.

“Çeşitliliğimizden ve yönergelerimizi güncel hale getirmekten gurur duyuyoruz” açıklaması yapan Qantas, sözkonusu uygulamaların aynı şirket bünyesindeki Jetstar için de geçerli olacağını bildirdi.

Avustralya Hizmetler Sendikası’ndan LGBT destekçisi Imogen Sturni, “Kadınların makyaj yapma ya da erkeklerden daha küçük saat takma gibi zorunlulukları zaten saçmaydı” diyor.

Erkek ya da kadın, tüm Qantas çalışanları, üzerine etek giymek şartıyla tül çorap ve tayt kullanabilecek. 

Kaynak: TRHaber

3
mutlu
Mutlu
3
komik
Komik
5
alk_
Alkış
1
_a_rm_
Şaşırmış
18
sinirli
Sinirli
Cinsiyetsiz sapkınlık gökyüzüne sıçradı: Havayolu şirketi erkek-kadın ayrımını ortadan kaldırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir