1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. THY Teknik çalışanlarıyla buluşan Ahmet Bolat’tan önemli mesajlar: 1000 yeni personel müjdesi

THY Teknik çalışanlarıyla buluşan Ahmet Bolat’tan önemli mesajlar: 1000 yeni personel müjdesi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Sahur programı kapsamında THY Teknik personeli ile buluştu. Bolat, THY Teknik’in yıl sonuna kadar 1000 yeni çalışanı bünyesine dahil edeceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bolat şunları kaydetti:  “Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız “Butikten Zirveye” strateji sunumumuzda gelecek on yılda çıtayı nereye koyduğumuzdan bahsetmiş, yolcu taşımacılığında hedeflerimizi açıklamıştık. Önümüzdeki dönemde bir diğer hedefimiz bayrağımızı dalgalandırdığımız zirve sayısını artırmak ve farklı markalarımız ile havacılık ekosisteminde “en iyi” sıralarını devralmak.

1.42 milyar USD’lik gelir ve 119 milyon USD operasyonel kar ile kapattı

Yüzde yüz Türk Hava Yolları şirketi olan THY Teknik A.Ş., gelecek vizyonumuz kapsamında çok başarılı bir grafik çiziyor. Her geçen gün yeni bakım onarım kabiliyetleri kazanan şirketimiz 2022 yılını, tarihinin en yüksek geliri olan 1.42 milyar USD’lik gelir ve 119 milyon USD operasyonel kar ile kapattı.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin zirveye yükselişine katkıda bulunacak insan kaynağını büyütmek için de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Teknisyen, mühendis ve idari personel pozisyonlarında ülkemizin yetenekli gençlerini istihdam ediyor ve onları hedeflediğimiz geleceğe bugünden hazırlıyoruz.

Yıl sonuna kadar 1000’e yakın yeteneği daha kazanmayı hedefliyoruz

Geçtiğimiz yıl 987 çalışan istihdam ederek THY Teknik A.Ş’nin insan kaynağını yüzde 10 oranında artırmıştık, bu yıl şimdiye kadar 326 arkadaşımız aramıza katıldı ve yıl sonuna kadar 1000’e yakın yeteneği daha kazanmayı hedefliyoruz. Yeni istihdamlarla birlikte Turkish Technic ailesinin bu yıl 10 bin kişiyi aşacağını gururla paylaşıyorum, eklemek istediğim özel bir detay da şu; aramıza katılan ve tanıştığım yeni arkadaşlarımın benimle aynı heyecanı taşıdığını görmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Hedefimiz; hem ana marka hem de tüm iştiraklerimiz olarak ülkemize katma değer sağlamaya ve Türkiyemizin gururu olmaya devam etmek.

4
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
31
alk_
Alkış
2
_a_rm_
Şaşırmış
2
sinirli
Sinirli
THY Teknik çalışanlarıyla buluşan Ahmet Bolat’tan önemli mesajlar: 1000 yeni personel müjdesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 24 Nisan 2023, 13:55

    Benim oğlum THK pilotaj dan mezun oldu.depem bölgesinde ikamet ediyoruz acil iş ihtiyacımız var inşallah bir an evvel yardımcı pilot alım ilanınızı bekliyorum….

    Cevapla