1. Haberler
  2. Havacılık
  3. Airbus Türkiye’ye THY uçağıyla 8 tonluk yardım malzemesi gönderdi

Airbus Türkiye’ye THY uçağıyla 8 tonluk yardım malzemesi gönderdi

Airbus Vakfı, deprem bölgesine ulaştırılması için 8 tonluk bir yardım malzemesi daha gönderdi. Türk Hava Yolları’na ait Airbus A321neo uçağına Almanya'nın Hamburg kentinden yüklenen yardımlar, İstanbul'a gönderildi.

featured

Airbus Vakfı, deprem bölgesine ulaştırılması için 8 tonluk bir yardım malzemesi daha gönderdi. Türk Hava Yolları’na ait Airbus A321neo uçağına Almanya’nın Hamburg kentinden yüklenen yardımlar, İstanbul’a gönderildi.

Airbus Türkiye Genel Müdürü Simon Ward, yardımların Airbus Foundation işbirliği ile yardım kuruluşu Humedica tarafından gönderildiğini söyledi.

Simon Ward, “Airbus olarak var gücümüzle Türkiye’deki depremzedelere destek olmaya devam ediyoruz. Türk Hava Yolları’na ait A321neo uçağı, dün akşam Hamburg’dan İstanbul’a doğru yola çıktı. Airbus Foundation işbirliği ile yardım kuruluşu Humedica’nın yaklaşık 8 tonluk yardım malzemesini (bebek bezi, uyku tulumu ve çadır) taşıyan uçak, afetzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması çalışmalarımızın yeni bir adımı oldu. Önümüzdeki günlerde de benzer yardım projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Airbus’tan Türkiye için yardım açıklaması.. Çalışmalarımız sürüyor bizden de güzel haberler alacaksınız
Haberi görüntüle

Airbus önceki gün de A400M ile yardım göndermişti. ABD’li uçak üreticisi Boeing ise 500 bin dolar bağışta bulunmuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Airbus Türkiye’ye THY uçağıyla 8 tonluk yardım malzemesi gönderdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir