1. Haberler
  2. Türk Hava Yolları
  3. NTV’den THY ayıbı.. Bomba ihbarı yapılan uçak yerine THY uçağını kullandılar

NTV’den THY ayıbı.. Bomba ihbarı yapılan uçak yerine THY uçağını kullandılar

Jet2 Havayolları'na ait uçağa yapılan bomba ihbarının son dakika olarak geçen NTV televizyonu, habere konu görüntü olarak ise THY uçağına ait görüntüleri servis etti.

featured

Muğla Dalaman’dan İngiltere’nin Manchester kentine gitmekte olan Jet2 havayolu şirketine ait yolcu uçağı ‘bomba tehdidi’ üzerine İngiliz savaş uçakları eşliğinde Stansted Havaalanı’na yönlendirildi. Uçak, savaş uçakları eşliğinde Stansted havalimanına indirildi.

Olayı doğrulayan Jet2 havayolu firması, söz konusu Airbus A321 tipi uçağın Stansted Havaalanı’na güvenli bir şekilde iniş yaptığını ve inceleme için terminalden uzak bir alana çekildiğini duyurdu.

Jet2 firması tarafından Twitter’dan yapılan açıklamada “Dalaman’dan Manchester’a giden LS922 sefer sayılı uçağın bu akşam Birleşik Krallık Hava Trafik Kontrolünün talimatıyla Londra Stansted’e yönlendirildiğini teyit ediyoruz. Londra Stansted Havalimanı ve ilgili makamlarla irtibat halindeyiz.” denildi.

NTV’DEN SKANDAL GÖRÜNTÜ

Jet2 Havayolları’na ait uçağa yapılan bomba ihbarının son dakika olarak geçen NTV televizyonu, habere konu görüntü olarak ise THY uçağına ait görüntüleri servis etti. NTV’nin yayınladığı görüntülerde THY uçağını göstermesi ise büyük tepki topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
9
sinirli
Sinirli
NTV’den THY ayıbı.. Bomba ihbarı yapılan uçak yerine THY uçağını kullandılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir