1. Haberler
  2. Gündem
  3. 23 yaşındaki hostes ölü bulundu; Toplu tecavüz şüphesi

23 yaşındaki hostes ölü bulundu; Toplu tecavüz şüphesi

featured

Filipinler’in Makati şehrinde korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki genç hostes Christine Angelica Dacera, yılbaşında hayatının şokunu yaşadı. Genç kadının ölü bedeni otel odasındaki küvette bulundu.

Küvette çırılçıplak bulundu

23 yaşındaki genç hostes yılbaşı partisinin ardından sır ölümüyle ülkede gündem oldu. Küvette bilincini kaybetmiş halde bulunarak hastaneye kaldırılan genç hostes hayatını kaybetti. Genç hostesin vücudunda kesikler ve morluklar bulunması emniyeti harekete geçirdi. Makati Emniyet müdürü Harold Depositar , olayla ilgili Christine ile doğum günü kutlamasına katılanlar hakkında soruşturma başlattı.

The Sun’ın haberine göre, Filipinler Havayolları hostesine kabin ekibi tarafından CPR verildi fakat cevap vermedi.

“TOPLU TECAVÜZE UĞRAMIŞ OLABİLİR”

Daha sonra üç arkadaşı ve otel personeli tarafından Makati hastanesine götürüldü, ancak doktorlar hastaneye vardığında uçuş görevlisinin hayatını kaybetmiş olduğunu açıkladı.

Raporlara göre memurlar, grubun kiraladığı odalardan birinde özel bir partiye yaklaşık 10 kişinin katıldığını belirtti. Polisler, genç kadının tecavüze veya toplu tecavüze uğramış olabileceği üzerinde duruyor.

Polis ayrıca, kadının uyuşturucu veya alkol alıp almadığını görmek için toksikoloji raporunu bekliyor. İkincil ölüm nedeninin ise anevrizma olduğu belirlendi.

Soruşturma ise hala devam ediyor.

.

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
23 yaşındaki hostes ölü bulundu; Toplu tecavüz şüphesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir