Advertisement Advertisement

Sağanak İstanbul’u Vurdu: Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Kargo Tünelini Su Bastı

İstanbul’da sağanak Tuzla’yı etkiledi. Sabiha Gökçen Havalimanı kargo terminalindeki tünelin bir bölümü suyla dolarken, yollarda su birikintileri oluştu.

featured

İstanbul’da etkili olan yağış, Tuzla’da günlük yaşamı olumsuz etkiledi. İlçede birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluşurken, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki kargo terminalinin tünelinin bir bölümü de suyla doldu.

Tuzla’da cadde ve sokaklar su altında kaldı

Yağış nedeniyle Tuzla’daki pek çok cadde ve sokakta su birikintileri meydana geldi. Sürücüler, suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti.

Aydınlı Mahallesi’nde yollarda biriken suyun seviyesi araçların tekerleklerine kadar yükseldi. Bölgede trafikte ilerleyen sürücüler zor anlar yaşadı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın kargo tünelinde su birikti

Sağanak, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki kargo terminalinde bulunan tüneli de etkiledi. Tünelin bir kısmı yağmur nedeniyle suyla doldu.

Kemiklidere’nin debisi yükseldi

Yağışın etkisiyle Tuzla’daki Kemiklidere’nin debisi yükseldi. Kaynarca’da bulunan İstanbul Tersane Komutanlığı’nın girişindeki yolda da su birikintileri oluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter