TUSAŞ’ta Temel Kotil’e Hürjet’li veda

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ)’ta Genel Müdür Temel Kotil için veda töreni düzenlendi Hürjet de veda uçuşu yaptı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil

TUSAŞ’ta Prof. Dr. Temel Kotil’e veda. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TUSAŞ)’ta Genel Müdür Temel Kotil için veda töreni düzenlendi. Yüzlerce çalışan büyük projelerde emeği olan Kotil’i alkışlarla uğurladı. HÜRJET de veda uçuşu yaptı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde (TUSAŞ) yönetim kurulu başkanlığına Ömer Cihad Vardan, genel müdürlük görevine ise Mehmet Demiroğlu getirilmişti.

İlişkili Haber
Temel Kotil görevden alındı: TUSAŞ’ta Mehmet Demiroğlu dönemi başladı

Alınan bilgiye göre, kurumun bugün gerçekleştirilen 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde yeni yönetim kurulu belirlendi.

Yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan’ın yerine, TUSAŞ’ta yönetim kurulu başkanvekili olarak görev yapan Ömer Cihad Vardan seçildi.

İlişkili Haber
TUSAŞ’ta görev değişikliğini neden Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu? Yönetim değişikliği gündemde var mıydı?

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil’in yerine ise TUSAŞ’ta Helikopter Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Demiroğlu getirildi.

Exit mobile version