Türk Hava Yolları sitesinde A350’yi filo kısmına ekledi

thy-a30-tanıtım

Türk Hava Yolları bugün teslim alacağı ilk Airbus A350 tipi uçağına internet sitesinde yer verdi. Resmi sitede uçağın tanıtımına yer veren Türk Hava Yolları, yolcularına Airbus A350’nin özelliklerini anlattı. Tanıtım kısmında uçakla ilgili şu ifadeler yer alıyor:

Çift koridorlu ve geniş gövdeli Airbus A350 ile en uzun hava yolu seyahatlerinizi büyük bir konfora dönüştürebilirsiniz. Koridor üzerindeki desenli aydınlatmaları, geniş koltuk aralıkları, yüksek tavanı ve mükemmelleştirilmiş kabin basıncı ile A350, uçuş deneyimini bir adım ileriye götürüyor. Airbus A350’nin büyük pencereleri yolculuğa büyüleyici anları dahil ediyor.

Orta ve uzun menzilli, geniş gövdeli Airbus A350; yüksek teknolojili materyallerle doğadan esinlenerek tasarlanmış bir model. CFRP (karbon fiber takviyeli plastik) yapısıyla çok daha hafif ve aerodinamik olan A350, yeşil teknolojilerle geliştirildi. A350, yeni nesil Rolls-Royce Trent XWB motorları ile sessizce uçup eski modellere göre yüksek oranla yakıt tasarrufu yapıyor. Geniş koltuk aralıkları, yüksek tavan ve çekici ortam aydınlatmasıyla Airbus A350, mükemmel bir uçuş konforu beklentisine hitap ediyor.

Muhteşem hava kalitesi

Airbus A350 modelinde yolcuların uçuş boyunca kendilerini dinç hissetmesi için her şey düşünülmüş. Ne kadar yüksekte olursanız olun, 2 bin 600 metre yüksekliğe optimize edilmiş kabin basıncı ile yolculuk edeceksiniz. 2-3 dakikada bir uçaktaki tüm havayı yenileyen havalandırma sistemi ile yüksek irtifalarda evinizdeymiş gibi hissetmeye hazırlanın.

Airbus A350 ile yeni nesil uçuş deneyimi

Uzun süreli yolculuklarda son teknoloji uçak içi eğlence sistemleriyle vaktin nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz. Wi-Fi ile dünyayla iletişiminiz kesintisiz devam edecek. Airbus A350’nin yüksek teknolojileriyle birleşen Türk Hava Yolları ayrıcalıkları ile unutamayacağınız bir uçuş deneyimine hazırlanın.

Exit mobile version