Trabzonspor Başkanı’ndan havalimanı çıkışı!… Trabzon’un havalimanına ihtiyacı yok

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Trabzon yeni havalimanı projesi için sert sözler geldi: Trabzon'un yeni havalimanı ihtiyacı yok

Durdurun uçağı inecek var repliği Trabzon'da gerçek oldu!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan Trabzon yeni havalimanı projesi için sert sözler geldi.

Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıda Trabzon yeni havalimanı ve Trabzonspor tesislerin proje kapsamından istimlak edilmesi gündeme geldi.

Ağaoğlu “Sonuna kadar bu projenin karşısında duracağım. Başaramazsam istifa ederim” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Bir yeni havalimanı projesi var ve yaptığımız incelediğimizde tesislerimizin yüzde 90 ı projeye gidiyor. Ben eski bir pilot olarak Trabzon şehrinin daha büyük bir havalimanına ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Trabzon havalimanı 300 uçağı kaldıracak kapasitede. Ben sadece şunu söylüyorum bu şehrin yeni havalimanına ihtiyacı yok yeni spor tesislerine ihtiyaç var.

Ben bunun karşısında duracağım başaramazsam istifa ederim. O tesislerin Trabzonspor’un elinden alınmasına sonuna kadar karşıyım. Ve mücadele edeceğim.

Görevi bırakmamı isteyenler var ise onu bilemem.

Stadların kiralama hakkımız yok. Spor bakanlığına ait. Cumhurbaşkanımıza ziyarete gittiğimizde 29 yıllığına Trabzonspor’a kiralanmasını istedik. Spor bakanımıza talimat verdi. Kulüpler birliği ile yine ziyarete gideceğiz sayın cumhurbaşkanımıza yine ileteceğim.”

Exit mobile version