THY’nin Van-İstanbul Uçağında Panik Anları: Yolcu Panik Atak Geçirdi

thy-uçağında-panik-anları

Van’dan İstanbul’a sefer yapan Türk Hava Yolları uçağında, bir yolcunun panik atak geçirmesi nedeniyle uçuş kısa süreliğine aksadı. Kabin ekibinin hızlı müdahalesi sonrası yolcu sağlık ekiplerine teslim edilirken, uçuş normale döndü.

Van’dan İstanbul’a sefer yapan Türk Hava Yolları ( THY) uçağında bir yolcunun panik atak geçirmesi üzerine uçakta kısa süreli bir panik yaşandı.

Van’dan İstanbul’a sefer yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bir yolcunun panik atak geçirmesi sonucu kısa süreli bir panik yaşandı. Olay, Van-İstanbul seferini yapan uçağın saat 21.00’deki uçuşunda meydana geldi.

Yolculardan bir kadın, uçuş sırasında aniden rahatsızlanarak panik atak geçirdi. Kabin ekibi, durumu fark eder etmez yolcuya ilk yardım uygulayarak sakinleştirmeye çalıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Panik atak geçiren kadın, yapılan ilk müdahalenin ardından uçaktan indirildi ve sağlık ekiplerine teslim edilirken uçaktaki panik anları da cep telefonu kameralarına yansıdı. Uçuşlar 1 buçuk saat aranın ardından normale döndü. (van65Haber)

Exit mobile version