THY’nin Gaziantep Havalimanı Özel Yolcu Salonu’nu açıldı

Türk Hava Yolları, business ve özel yolcu programında statüye sahip misafirler için Gaziantep Havalimanı Özel Yolcu Salonu'nu açtı.

thy-gaziantep-lounge

Türk Hava Yolları, business ve özel yolcu programında statüye sahip misafirler için Gaziantep Havalimanı Özel Yolcu Salonu‘nu açtı.

THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay projenin son halini paylaştı:

“Bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız Turkish Airlines Gaziantep Havalimanı lounge projesini tamamladığımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!

Tarihi ve etnik zenginlikleriyle ünlü olan bu güzide şehrimizde; yaklaşık 1500 metrekarelik alanda, 104 yolcu kapasitesiyle hizmet verecek olan yeni lounge’umuz artık yolcularımızla buluşmaya hazır.

Modern ve konforlu tasarımı ile dikkat çeken bu özel salonumuzda, bilet satış hizmeti ve aynı anda iki ayrı boarding imkânı sunarak yolcularımıza daha hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi sağlıyoruz.

Bu özel projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyor ve bu güzel projenin hayata geçmesinde emeği geçen basta Deniz Demiroglu, Alper Özyilmaz ve ekibi olmak uzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Yolu Gaziantep’e düşen tüm yolcularımızı yeni yolcu salonumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyariz.”

Exit mobile version