THY’de Boeing 777’lerin business class bölümü değişiyor

Türk Hava Yolları, filosundaki Boeing 777-300ER tipi uçakların Business Class bölümünde değişikliğe gidiyor.

thy-777-boieng

Türk Hava Yolları, filosundaki Boeing 777-300ER tipi uçakların Business Class bölümünde değişikliğe gidiyor. THY yönetiminin aldığı karara göre; Uçakların Business Class bölümleri tamamen yenilenerek daha fazla mahremiyete göre dizayn edilecek.

THY’nin koltuk üretim şirketi TCI tasarlayacak

Gazeteci Murat Herdem’in haberine göre, Türk Hava Yolları, Boeing 777-300ER tipi uçakların business class kabinlerini yenileme kararı aldı. 2-3-2 düzeninde daha fazla mahremiyet ve doğrudan koridor erişimi sunması planlanan yeni konfigürasyonda kullanılacak koltukları THY’nin koltuk üretim şirketi TCI tasarlayacak.

Business class koltuk sayısı 49’dan 42’ye düşecek

Dünyada kabul edilen koltuk üreticilerinden satın alınmadığı için THY’nin kullanacağı koltuk konsepti sadece THY’ye özel olacak. Yeni konsept sonrası business class koltuk sayısının 49’dan 42’ye düşeceği de iddia ediliyor.

THY’nin sipariş edeceği yeni geniş gövde uçaklarda da kullanılabilir

THY şu anda Boeing 777-300ER uçaklarında 2-3-2 düzeninde 7 sırada 49 business koltuk sunuyor. THY filosunda 33 adet Boeing 777-300ER var ve bu uçakların yaş ortalaması 10’un altında…Bu arada yeni konsept, THY’nin sipariş edeceği yeni geniş gövde uçaklarda da kullanılabilir.

Exit mobile version