THY ve AJET Tahran seferlerini iptal mi etti?

Türkiye'de ise bazı seferlerin iptal edildiği iddia edildi. NTV'nin son dakika olarak verdiği bilgiye göre Türk Hava Yolları İstanbul kalkışlı 4 seferini iptal etti.

TC-LGV-Kuyruk-Tescilli-Airbus-A350-İstanbul’a-İndi

İsrail ile İran arasında süren gerginlik havayolu trafiğini de etkiliyor.Lufthansa Grubu, Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle uçuş planlarını yeniden düzenledi. Beyrut uçuşları 12 Ağustos’a kadar iptal edilirken, Lufthansa ve Austrian Havayolları’nın Tel Aviv’e olan tüm yolcu ve kargo uçuşları 8 Ağustos’a kadar durduruldu. Yolculara, seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve alternatif düzenlemeler yapmaları tavsiye edildi.

NTV: THY ve AJET’in seferleri iptal edildi

Türkiye’de ise bazı seferlerin iptal edildiği iddia edildi. NTV’nin son dakika olarak verdiği bilgiye göre Türk Hava Yolları İstanbul kalkışlı 4 seferini iptal etti. 6 sefer ise farklı saatlere ertelendi. Yine NTV’nin iddiasına göre THY’nin alt markası AJET de iptaller gerçekleştirdi. AJET’in Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa kalkışlı 4 seferi iptal edildi.

NTV’de yer alan iddia ile ilgili henüz THY’den bir açıklama gelmedi. NTV’nin bu bilgileri geçtikten sonra son dakika bilgisini ekrandan çektiği görüldü.

Exit mobile version