Pegasus’un yeni rotası; Kazablanka

featured

İstanbul Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gerçekleştirdiği seferleri artıran Pegasus Hava Yolları, yaz sezonu için yeni rotasını da belirledi. Şirket 8 Temmuz’dan itibaren Fas seferlerini başlıyor.

FAS’A HAFTADA 4 FREKANS

Pegasus Hava Yolları Sabiha Gökçen’den Fas’ın Kazablanka kentine seferlere başlayacak. 8 Temmuz’dan itibaren haftada 4 frekans olarak düzenlenecek seferlerin bilet satışları da başladı. Havayolu şirketinin internet sitesinden bilet fiyatları yaklaşık bin TL olarak satışa sunuldu. Seferler Pazartes, Çarsamba, Cuma ve Pazar gümler yapılacak.

3 YENİ YURT DIŞI HATTI AÇILMIŞTI

Pegasus daha önce 3 yeni yurt dışı hattı açtığını duyurmuştu. Ankara, Antalya ve İzmir’den uçtuğu Amman’a 28 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Trabzon’dan da direkt seferler başlatacak olan Pegasus; Sabiha Gökçen’den Riyad’a 29 Mayıs ve yine Sabiha Gökçen’den Manchester’a 1 Temmuz 2019 itibariyle uçmaya başlayacak. Yeni Trabzon-Amman hattının biletleri 119,99 USD’den, Sabiha Gökçen-Riyad hattının biletleri 109,99 USD’den, Sabiha Gökçen-Manchester hattının biletleri ise 69,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

 

kaynak: havahaber.com

0
mutlu
Mutlu
0
komik
Komik
0
alk_
Alkış
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Pegasus’un yeni rotası; Kazablanka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir