Paris’ten İstanbul’a uçmak isteyen iki yolcunun bavulundan çıkanlar şoke etti! Charles De Gaulle Havalimanı’nda 2.4 Milyon Euro ile Yakalanan Yolcular Polis Gözaltında

Paris'ten İstanbul'a uçmak isteyen iki yolcunun bavulundan çıkanlar şoke etti!

Paris’ten Türkiye’ye gitmek üzereyken bagajlarında 2.4 milyon euro nakit para bulunan iki Cezayirli yolcu, Fransız gümrüğü tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Fransa’da Paris’teki Charles De Gaulle Havaalanı‘ndan Türkiye’ye gitmek isteyen iki yolcunun bagajından 2.4 milyon euro nakit para çıktı.

Fransız basınında yer alan haberlere göre Cezayir’den geldikleri belirlenen iki yolcu İstanbul uçağına binmeye hazırlanırken bagajlarında yapılan aramada 2 milyon euro tespit edildi.

Bagajdaki parayı beyan etmeyen yolcular gümrük gözetimine alırken bir kısmı İsviçre frangı olan 2.4 milyon euro tutarındaki paraya el konuldu.

32 ve 39 yaşlarındaki Cezayir uyruklu iki şüphelinin kendilerini tekstil tüccarı olarak tanıttıkları belirtildi. İki şüpheli polis nezaretine alındı. Bugün davaları görülecek. (haberglobal)

Exit mobile version