Microsoft Flight Simulator, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı

Microsoft Flight Simulator

Microsoft’un Asobo Studio ile ortaklaşa geliştirip Xbox Game Studios ile ortaklaşa yayıncılığını yaptığı uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Gerçek zamanlı görüntüler alarak dünyanın dört bir yanını uçakla dolaşabileceğiniz uçuş simülatör oyunu Microsoft Flight Simulator, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile 10 milyon oyuncuya ulaşmanın sevincini yaşıyor.

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR 10 MİLYON OYUNCUYA ULAŞTI

Gamegar’da yer alan bilgilere göre; Microsoft Flight Simulator, bir başka önemli kilometre taşını geçtiğini duyururken Ağustos 2020’deki lansmanından bu yana 10 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu süre zarfında 500 milyon uçuş, 40 milyar mil yolculuk, dünya etrafında 10 milyon seyahate eş değer ve dünyadan güneşe gidiş dönüş 200 seyahate eş değer yolculuğun yapıldığı bildirildi.

Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X|S ve Xbox Game Pass, PC Game Pass, Windows ve Steam yüklü bilgisayarlarda ve Xbox One ile Xbox Cloud Gaming aracılığıyla desteklenen cep telefonlarında, tabletlerde ve daha düşük özellikli bilgisayarlarda oynanabilir.

Exit mobile version