KKTC Başbakanı Ünal Üstel açıkladı… THY ile Ercan seferleri konusunda mutabakata vardık

TC-LPA-Airbus-A321neo1

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk iş insanları ve İngiltere Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın daveti üzerine gittiği Londra’da Kıbrıs Türk iş dünyasının düzenlediği etkinliğe katılarak konuşma yaptı.

Üstel, Türk Hava Yolları ile özel görüşmelerinde, 2024 itibariyle Anadolu Jet’in Ercan- Londra seferlerini artırması, fiyat politikasının yeniden gözden geçirilerek yolcuların Ercan Havalimanı’na çok daha uygun fiyatlarla gelebilmelerinin sağlanması konusunda bir mutabakata vardıklarını söyledi.

Üstel konuşmasında şunları söyledi:

Bilmenizi isterim ki; hükümet olarak gerek İngiltere’de gerekse yurt dışında yaşayan kardeşlerimizle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında çok daha güçlü köprüler kurmak adına ciddi çalışmalar yapıyoruz.

Bunu sadece sözde bırakmıyoruz. Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz özel görüşmelerde 2024 yılı itibariyle Anadolu Jet’in Ercan- Londra seferlerini artırması, fiyat politikasının yeniden gözden geçirilerek soydaşlarımızın ve turistlerin Ercan Havalimanı’na çok daha uygun fiyatlarla gelebilmelerinin sağlanması konusunda bir mutabakata varmış durumdayız.

Exit mobile version