British Airways yeni kabin ekibine bin sterlin bonus verecek

British Airways, personel boşluklarını doldurmak amacıyla yeni kabin ekibi üyelerini 1.000 sterlinlik bir "altın el sıkışma" ile Stansted ve Heathrow havalimanlarına çekmeye çalışıyor.

British Airways kabin

Pandemiden en çok etkilenen şirketlerden biri olan British Airways,, kısıtlamalar nedeniyle 10 bin çalışanı işten çıkartmıştı. Yolcu sayısının artması sonrası şimdi de şirket personel sıkıntısı çekmeye başladı. Şirket yeni kabin ekibi için “hoş geldin” kampanyası başlattı.

British Airways, personel boşluklarını doldurmak amacıyla yeni kabin ekibi üyelerini 1.000 sterlinlik bir “altın el sıkışma” ile Stansted ve Heathrow havalimanlarına çekmeye çalışıyor. Primin yarısı üç ay sonra ödenecek ve diğer 500 £, işe alınanlar altı aylık çalışmayı tamamladıklarında mevcut olacak.

BA’nın en son işe alım kampanyası, güvenlik kontrollerini ve temel eğitimlerini almış kişilere açıktır, böylece hızlı bir şekilde, ideal olarak Temmuz zirvesinden önce çalışmaya başlayabilirler. BA kariyer web sitesi şu anda Heathrow’da kabin ekibi için reklam yapıyor, ancak reklam, başvuranların Heathrow veya Stansted Havaalanı için bir hava tarafı kimliğine sahip olmaları ve bir Tasdik sahibi olmaları gerektiğini şart koşuyor.

 

Exit mobile version