British Airways Kabin Memuru Alımı Yapacak

British Airways kabin

İngiltere’nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi British Airways, kadrosuna yeni kabin memurları katacağını duyurdu.

British Airways 2022 baharından itibaren havayolu için çalışacak yeni kabin ekibi işe alımlarına kapılarını açacağını açıkladı.

Havayolu, geçen yıl pandemi nedeniyle işten ayrılan ancak uçuşların yeniden eski dönmesiyle şirkete geri dönmek isteyen kişilerle iletişime geçti. Geri dönmek isteyen deneyimli mürettebat üyelerine ek olarak, havayolu, 100 yıllık tarihindeki en çeşitli mürettebat işgücünü oluşturmak için geniş bir insan yelpazesine de hitap ediyor.

DOYLE: “HEYECAN DUYUYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan British Airways Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sean Doyle şunları söyledi:

“Dünya genelinde yaklaşık 18 ay boyunca kapalı veya kısıtlı uçuşlardan sonra, ülkeler açılmaya ve kısıtlamalarını hafifletmeye başladıkça seyahatlerde yoğun talep görüyoruz. Önümüzdeki yaza baktığımızda, eski meslektaşlarımızı ve yeni personeli British Airways ailesine kabul etmeye başlamaktan heyecan duyuyoruz. British Airways’te herkese kapımız açık; her yaştan ve her kökenden insana dünyayı görme ve havayolumuzun geleceğini şekillendirmeye yardımcı olma şansı vermek için bir fırsatımız var. Kariyerlerinin ilk adımını ya da tam bir kariyer değişikliğini arayan insanlar olduğunu biliyoruz. Müşterilerimize hizmet etmek için tüm adımları atmaya hazırız.”

AirportHaber

Exit mobile version