Ata Demirer’den THY’ye sitem!

Ünlü komedyen Ata Demirer, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı bir uçuş öncesinde yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti.

ata-demirer-thy

Ünlü komedyen Ata Demirer, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı bir uçuş öncesinde yaşadığı koltuk değişikliği nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Demirer, havaalanına erken gelerek F1 numaralı koltuğa yerleştirildiğini ancak uçağa binmeden önce bu koltuğun değiştirildiğini belirtti.

“Koltuk Değişikliği Nedeniyle Şaşkınlık Yaşadım”

Uçağa biniş sırasında F1 koltuğunun F3 olarak değiştirildiğini öğrenen Demirer, bu durumu sorguladığını ve yetkililerden “Değişiklik oldu” yanıtını aldığını aktardı. Uçağa bindikten sonra F1 koltuğunun boş olduğunu fark ettiğini ve bir süre sonra kendisine tekrar bu koltuğa geçebileceğinin söylendiğini dile getirdi.

“Beklenen Ağır Abi Yetişememiş Uçağa”

Demirer, durumu eleştirerek, “Anlaşılan beklenen ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse? Çok ayıp. F1 meraklısı değilim ama ya o koltukları satma ya da böyle şeyler yapma” dedi. Yaşadığı olayı “tatlı bir isyan” olarak nitelendiren ünlü komedyen, asıl derdinin sadece hakkı olan koltuğu almak olduğunu vurguladı.

“İnsanlara Bunu Yapmayın”

Demirer, Türk Hava Yolları’na yönelik şikayetinde, “İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz hissettiriliyoruz, ayıptır. Tekrar edeyim, F1 falan umrumda değil, derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da hakkını alması” ifadelerini kullandı.

Ata Demirer’in paylaşımı, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi yaşadığı duruma destek vererek havayolu şirketlerini eleştirdi.

Exit mobile version