Ali Genç AJet’e geçiyor: Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın istediği isimdi

TUSAŞ Basın Müşaviri Ali Genç, AJet’e transfer oluyor. Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nın Basın Müşaviri olarak görev alan Genç, bu tecrübesini AJet’e aktaracak. Hava Haber’in edindiği bilgiye göre Ali Genç, 16 Temmuz Salı günü  TUSAŞ’taki görevinden ayrılacak.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil

TUSAŞ Basın Müşaviri Ali Genç, AJet’e transfer oluyor. Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nın Basın Müşaviri olarak görev alan Genç, bu tecrübesini AJet’e aktaracak. Hava Haber’in edindiği bilgiye göre Ali Genç, 16 Temmuz Salı günü  TUSAŞ’taki görevinden ayrılacak. TUSAŞ’taki işlemlerinin bitmesinin ardından AJet’teki görevine başlayacak.

Temel Kotil’in ardından TUSAŞ’ta yaprak dökümü

Prof. Dr. Temel Kotil’in Yönetim Kurulu tarafından TUSAŞ Genel Müdürü görevinden alınmasının ardından Ali Genç de ayrılma kararı almıştı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Ali Genç’in şirkette çalışmasını isteyen bir isimdi. Genç’in henüz AJet’te hangi pozisyonda görev alacağı açıklanmadı.

TUSAŞ’tan AJet’e önemli transfer

İletişim yönüyle güçlü bir isim olan Ali Genç, AJet’in son dönemde yaptığı en önemli transferde biri olacak. Genç’le birlikte AJet’in rötarla anılması algısını yıkılması ve kurumsal kimliğin ön plana çıkarılması bekleniyor.

Gözden Kaçmasın
Temel Kotil’in ardından Ali Genç de TUSAŞ’tan ayrılıyor.. 8 yıl sonra veda.. Yeni adresi neresi olacak?
Haberi görüntüle

Temel Kotil’le birlikte THY’de görev aldı

Temel Kotil’in Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü döneminde THY Basın Müşaviri olarak çalışan Genç, THY’nin basın ve kurumsal iletişimde büyük izler bırakmıştı. Bu transferle birlikte Ali Genç 8 yıl sonra sivil havacılığa dönmüş olacak.

Hava Haber, 12 Temmuz’da Ali Genç’in TUSAŞ’tan ayrılacağını duyurmuştu.

Hava Haber

Exit mobile version