Ahmet Bolat: SunExpress Türk havacılığının ayrılmaz bir parçası olmaya devam edecek

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, SunExpress’in Türk havacılık sektöründeki önemine dikkat çekti.

sunexpress genel

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, SunExpress’in Türk havacılık sektöründeki önemine dikkat çekti. Alman havacılık sitesi Aerotelegraph’a konuşan Bolat, SunExpress’in 30 yılı aşkın süredir Türk turizmine olağanüstü katkılar sağladığını ve performans açısından en verimli iştiraklerden biri olduğunu belirtti.

Bolat, SunExpress’in güçlü performansını gelecekte de sürdüreceğine olan inancını ifade ederek, büyümeye odaklanan şirketin Türk havacılığının ayrılmaz bir parçası olmaya devam edeceğini vurguladı. SunExpress’in bu katkıları, Türk Hava Yolları’nın genel stratejisiyle uyumlu olarak, havacılık sektöründeki rekabet gücünü artırmada önemli bir rol oynuyor.

“SunExpress’in bu güçlü performansını gelecekte de sürdüreceğine inancımız tam”

Bolat, “SunExpress sizin için ne kadar önemli?” sorusuna şu yanıtı verdi: “SunExpress 30 yılı aşkın bir süredir Türk turizmine olağanüstü bir katkı sağlıyor ve Türk havacılık sektörünün ayrılmaz bir parçası haline geldi. Performans açısından en verimli iştiraklerimizden biridir. Büyümeye odaklanan SunExpress’in bu güçlü performansını gelecekte de sürdüreceğine inancımız tam.”

HavaHaber

Exit mobile version